![](../../files/apur/3_apur_hatikapur.jpg)
ՀԱՏԻԿԱՊՈՒՐ
Գարնանացանի առիթով պատրաստված ծիսական ապուր։
Խաշել նախապես թրջած հատիկեղենը՝ լոբի, սիսեռ, ոսպ, ձավար․ ընթացքին ավելացնել մանրացված սոխ ու սխտոր, ընկուզեղեն, չրեր, համեմունք, թարմ կանաչի և ուրց։
Գարնանացանի առիթով պատրաստված ծիսական ապուր։
Խաշել նախապես թրջած հատիկեղենը՝ լոբի, սիսեռ, ոսպ, ձավար․ ընթացքին ավելացնել մանրացված սոխ ու սխտոր, ընկուզեղեն, չրեր, համեմունք, թարմ կանաչի և ուրց։