Մեզ հետևեք սոցցանցերում
info@armeniankitchen.am
ՆԱԽՆՅԱՑ
ԽՈՀԱՆՈՑ
Գլխավոր
Բաղադրատոմսեր
Աղցաններ
Ապուրներ
Խաշուներ
Կոլոլակներ
Հացատեսակներ
Ձվածեղներ
Թացաններ
Ճաշեր
Տոնական ճաշեր
Տոլմաներ
Տապականեր
Փլավներ
Քաղցրեղեն
Կաթնամթերք
Պահածոներ
ԳՐՔԱԴԱՐԱՆ
Այլազան
Բանահյուսություն
Կարասիք
Բանջարատեսակներ
Կանաչիներ
Համեմունքներ
Թեյատեսակներ
Տոներ
Հոդվածներ
Հուշամատյան
Թորոնթոհայ
Ժամ
Կապ
ՏԱՊԱԿԱՆԵՐ
Տապակա կամ այլ բառով տապկոց, առաջացել է «տապակ» բառից․ մեր խոհանոցում սովորություն է տապակել քիչ ձեթով՝ շոգեխաշելու նման, փակ կափարիչով։
ԴԴՄԻԿԻ ՏԱՊԱԿԱ
ԿԱՆԱՉԻՈՎ ՏԱՊԱԿԱ / Պարսկահայք
ԹԹՈՒ ԿԱՐՏՈՖԻԼ / Գորիս
ՉՐԹՄԱ
ՍՄԲՈՒԿԻ ՏԱՊԱԿ / Վան
ՀՈՎՎԻ ՃԱՇ / Արարատյան դաշտավայր
ԱՎԵԼՈՒԿԻ ՏԱՊԱԿԱ/ Զանգեզուր
ՀԱՑՏԱՊԱԿ
ԲԱՆՋԱՐԻ ՏԱՊԱԿԱ
ՊԱՆՐԱԽԱՇ