![](../../files/apur/4_apur_hracac.jpg)
ՀՌԱԾԱԾ
Այսինքն՝ եռացած, եփած թան։ Արցախյան այս մածնապուրը գարնանային համեղ ուտետ է։
Մածունը հարել 1 ձվով ու 1 ճ․գ․ ալյուրով և եռացնել։ Կրակն անջատելիս լցնել աղ, մանրացված սամիթ, անանուխ և համեմ։
Այսինքն՝ եռացած, եփած թան։ Արցախյան այս մածնապուրը գարնանային համեղ ուտետ է։
Մածունը հարել 1 ձվով ու 1 ճ․գ․ ալյուրով և եռացնել։ Կրակն անջատելիս լցնել աղ, մանրացված սամիթ, անանուխ և համեմ։