ՊԱՆԸՐՀԱՑ / Մուսալեռ
Հունցել սովորական հացի խմոր։ Միջուկի համար, 200 գր կաթնաշոռին խառնել լոլիկ-պղպեղի մածուկ, ձեթ, կարմիր և սև պղպեղ, 7համեմունք, դարչին, ուրց, ծիթրոն, աղ, ինչպես նաև 1 մանրացված սոխ։ Բացել խմորը, տարածել միջուկը և թխել:
Հունցել սովորական հացի խմոր։ Միջուկի համար, 200 գր կաթնաշոռին խառնել լոլիկ-պղպեղի մածուկ, ձեթ, կարմիր և սև պղպեղ, 7համեմունք, դարչին, ուրց, ծիթրոն, աղ, ինչպես նաև 1 մանրացված սոխ։ Բացել խմորը, տարածել միջուկը և թխել: