ԿԱՐՏՈՖԻԼՈՎ ԲՐԴՈՒՃ / Մուսալեռ
Խաշած կարտոֆիլը տաք վիճակում տրորել, խառնել մանր կորկոտ, լոլիկի մածուկ և համեմունք․ մատները թրջելով հունցել․ ապա խառնել մանրացված սոխ, լոլիկ, պղպեղ, կանաչի և ձեթ։ Ափի մեջ ձևավորելով բրդուճներ պատրաստել և մատուցել։
Խաշած կարտոֆիլը տաք վիճակում տրորել, խառնել մանր կորկոտ, լոլիկի մածուկ և համեմունք․ մատները թրջելով հունցել․ ապա խառնել մանրացված սոխ, լոլիկ, պղպեղ, կանաչի և ձեթ։ Ափի մեջ ձևավորելով բրդուճներ պատրաստել և մատուցել։