ԱՐԻՇՏԱ
Պատրաստել սովորական պինդ խմոր՝ ալյուր, ջուր, աղ։ Գրտնակով բացել 0․5 սմ հաստությամբ, շերտել, վրան շաղ տալ ալյուր, որպեսզի իրար չկպնի, փռել թելերի վրա չորացնելու․ ապա բովել ջեռոցում և պահեստավորել կերպասե կամ թղթե տոպրակների մեջ։
Պատրաստել սովորական պինդ խմոր՝ ալյուր, ջուր, աղ։ Գրտնակով բացել 0․5 սմ հաստությամբ, շերտել, վրան շաղ տալ ալյուր, որպեսզի իրար չկպնի, փռել թելերի վրա չորացնելու․ ապա բովել ջեռոցում և պահեստավորել կերպասե կամ թղթե տոպրակների մեջ։