ԱՐԻՇՏԱՅՈՎ
Արիշտա կամ ռշտա հայկական տնական մակարոնն է։ Թեթևակի խաշել ու ջրքամել արիշտան․ տապակել յուղով։ Ըստ նախասիրության սոխարածի հետ տապակել, նաև համեմել։ Հազվադեպ, բայց կարելի է հանդիպիլ նաև վերջում մի քանի հարած ձու խառնած տարբերակը։
Արիշտա կամ ռշտա հայկական տնական մակարոնն է։ Թեթևակի խաշել ու ջրքամել արիշտան․ տապակել յուղով։ Ըստ նախասիրության սոխարածի հետ տապակել, նաև համեմել։ Հազվադեպ, բայց կարելի է հանդիպիլ նաև վերջում մի քանի հարած ձու խառնած տարբերակը։