ՀԱՎՈՎ ՍԻՍԵՌՈՎ / Այնթապ
Զատիկ օրերի տոնական փլավ։ Խաշել ու ոսկրազերծել հավը։ Արգանակի մեջ լցնել հավի կտորները, ավելացնել բրինձն (1 բրինձին / 2 ջուր) ու խաշած սիսեռ, եփել մարմանդ կրակով, մինչև որ ջուրն ամբողջությամբ ներծծվի։
Զատիկ օրերի տոնական փլավ։ Խաշել ու ոսկրազերծել հավը։ Արգանակի մեջ լցնել հավի կտորները, ավելացնել բրինձն (1 բրինձին / 2 ջուր) ու խաշած սիսեռ, եփել մարմանդ կրակով, մինչև որ ջուրն ամբողջությամբ ներծծվի։